Voor de meest voorkomende klachten zijn 3 sessies voldoende er zijn ook uitzondering die in 1 sessie kunnen, stoppen met roken bijvoorbeeld. Tijdens de eerste sessie maken wij kennis met elkaar en wil ik heel veel van je weten. Vervolgens maak jij kennis met hypnose op een leuke manier. Ook wordt er aan jou gevraagd wat je wilt bereiken of waar je van af wilt.
We gaan dus niet alleen praten, we gaan gelijk aan de slag in de eerste sessie.
Dan 1 tot 2 weken erna plannen we gelijk de 2e sessie in. Bij de 2e sessie bespreken we wat er allemaal al is veranderd na het eerste consult. Vervolgens breng ik je weer in Hypnose, en ga jij naar een veel dieper niveau om het ontstaan van het probleem te vinden en daarna los jij het op (natuurlijk onder mijn begeleiding). De 3e sessie wordt gebruikt om te kijken of alle “spoortjes/onkruid” echt weg zijn en of er nog andere zaken spelen, die jouw onbewuste wil oplossen.

Hypnose is maatwerk dus is het belangrijk om even persoonlijk contact op te nemen. Dan kan ik een inschatting maken hoeveel sessies ik bij jou denk nodig te hebben. Je hoort dan gelijk jouw prijs.