Ja, met hypnose kun je ook een uurtje ontspannen! Wellicht denk jij als je stress hebt in eerste instantie aan een heerlijke massage, maar weet je wat een uurtje ontspanningshypnose kan doen?!

Stress

Iedereen staat dagelijks onder hoogspanning. De druk op het werk, je gezin, je vrienden, iedereen heeft het druk en is doorgaans heel gespannen. Wat is het dan heerlijk om eens totaal te ontspannen

Stress heeft een verwoestend effect op je gezondheid. Door stress zijn onze spieren constant aangespannen, zelfs in onze slaap. Hierdoor slaap je minder diep en ben je vaker wakker. Je lichaam krijgt niet de diepe slaap die het nodig heeft om na een drukke dag te kunnen resetten. De constante spanning in je lichaam leidt tot een heleboel ongemakken. Zoals hoofdpijn, nek- en rug problemen, hartkloppingen, of maag- en darmklachten. Als je darmen slechter werken nemen ze onvoldoende voedingsstoffen op, waardoor je energieniveau keldert. Het is een eindeloze cyclus.

De kracht van hypnose is dat het je totale systeem een ongeëvenaard diepe ontspanning kan bezorgen. Door middel van suggestie kan ik je zelfvertrouwen boosten of net even de irritatie, die je dagelijks ondervindt elimineren. Je lichaam en geest komen hierdoor volledig tot rust en je voelt een enorme verkwikking en alertheid.

Gun jij jezelf dat uur van totale ontspanning? Meld je hier aan voor stresssessie!

Burn-Out

Leg jij al jarenlang de lat zo hoog voor jezelf dat je constant op je tenen loopt? Dan heb ook jij misschien ervaren dat een willekeurige gebeurtenis je totaal uit het lood sloeg, alsof je geen controle meer had over jezelf. BAM!

Je wist het meteen: nu is het echt mis. Ik kom thuis te zitten…

De schuldfase breekt aan. Je kunt jezelf wel voor je kop slaan, want je had die burn-out natuurlijk al lang aan zien komen. Maar je wilde het niet zien. Je dacht dat je het nog wel even vol zou houden. Je dacht: ik ben sterk. Maar nu je terugkijkt weet je dat je diep van binnen best wist dat het zo niet langer kon. Een constatering waar je niet blijer van wordt: Naast het constante gevoel dat de energie uit je lichaam stroomt. WAT NU? Hoe lang gaat dit duren? Zal het nog ooit goed komen? Hoe draai ik dit proces om??

Ja, het kan goed komen. En ook veel sneller dan je denkt en iedereen je laat geloven.

Met Hypnotherapie en IEMT help ik jou voor altijd van je burn-out af. Diverse onderzoeken hebben aangetoond dat hypnotherapie en IEMT uitermate geschikt zijn om de hormoonspiegel weer in balans te brengen. Door middel van hypnotherapie leer jij je Onbewuste om de eigen lichaamscellen niet langer aan te vallen. Dit zorgt ervoor dat het aantal stresshormonen drastisch gaat dalen, waardoor je immuunsysteem verbetert, en je genezingsproces wordt ingezet.

En ik mag jou daarbij begeleiden… Ik doe niet liever!