Is jouw kind gestrest? Heeft hij of zij regelmatig buikpijn, is er sprake van bedplassen, of van teruggetrokken of driftig gedrag? Dat zijn duidelijke signalen dat je kind zich niet lekker voelt.

Kinderen van nu zijn gevoeliger, intuïtiever en gestrester omdat er zoveel van ze wordt verwacht, vaak al op jonge leeftijd. Dit maakt dat zij niet goed weten hoe zij zich moeten gedragen. Helaas wordt de groep kinderen met een depressie steeds groter en worden de depressies steeds ernstiger. Laat het niet zover komen en grijp tijdig in!

Kinderen zijn heel gemakkelijk te hypnotiseren, al met een mooi of spannend verhaal. Daar gaan ze helemaal in op. Als hypnotiseur neem ik het probleem van je kind op in een verhaal, alsook hoe het probleem zich opgelost. Dat werkt als een trein!
Wat ook kan is dat ik via jou werk. In hypnose kun jij als ouder namelijk in de energie van je kind stappen. Vaak los je dan een stuk van jezelf op dat op je kind is overgegaan.

Problemen oplossen met een kind kan in alle leeftijdscategorieën maar wat oudere kinderen behandel ik persoonlijk. Ligt helemaal aan het probleem waar aan gewerkt gaat worden.

Grijp jij in? Dan zal ik navigeren.