Hallo, mag ik je helpen?

Ik ben Simone,

(Hypnotherapeut  – Trainer – Energetisch/Holistisch Coach – Persoonlijke begeleider)

Van kinds af aan word ik gestimuleerd om direct te reageren wanneer ik zie, voel of weet dat iemand gekwetst is, verdrietig is, of pijn heeft.

Vanaf dat ik mij kan heugen stond ik in een overlevingsmodus.
Totdat ik in aanraking kwam met hypnose. Dat heeft mijn wereld totaal veranderd en op een fantastische, fijne manier op zijn kop gezet.
Dat was het moment waarop ik mezelf heb voorgenomen dit nooit meer te laten gebeuren.

De eerste stap was alle tools die ik geleerd, gehoord, ervaren heb in te zetten zodat ik al het positieve uit het leven kan halen wat erin zit.
En dat is gelukt! Mijn hart maakte een sprongetje op het moment dat ik besefte dat ik van mijn passie mijn werk kon maken.

Wat mijn passie is?
Mijn passie is en blijft het helpen van mijn medemens, omdat er altijd wel iets te geven is, ook al ziet het er soms somber uit. Ik weet wat het is om te knokken en hoe moeilijk het kan zijn om rechtop te blijven staan. Maar ik ben geholpen, altijd en overal. Door iedere keer die uitgestoken hand te pakken ben ik steeds een stukje verder gekomen. En nu wil ik graag mijn hand uitsteken naar iedereen die hem nodig heeft. Wil jij hem vastpakken? Dan loop ik met je mee, totdat jij denkt dat je weer alleen verder kunt.

Mijn lessen, ervaringen, bagage en alles wat ik weet neem ik mee in mijn aanpak. Mijn toolbox is zo groot dat ik van veel kleine stukjes juist dat ene individuele traject gebaseerd op jouw IK kan maken. Iedereen heeft een eigen unieke behandelmethode nodig. Voor jou is dat een enorm voordeel want ik weet door mijn ervaring wat ik jou het beste aan kan bieden. Maar jij bent uiteindelijk degene die beslist welke therapie het beste voelt.

Wat doe ik verder?
Om te ontspannen toer ik lekker rond op mijn motor of stap ik in de kano om heerlijk op het water tot rust te komen.
Op de motor en op/in het water voel ik mij heerlijk en kom ik tot rust. Ook zijn dit de plekken waar mijn beste ideeën geboren worden.

 Waar ik ook een hoop plezier aan beleef zijn mijn kinderen Raymond en Manon. Wanneer zij b.v. komen eten met hun partner, dan sta ik een paar uur in de keuken om lekker Surinaams of Indisch te koken.

Over het algemeen word ik bestempeld als een stoer wijf die haar mannetje staat. Je kan ook eigenlijk niet anders verwachten van een bruine band judoka.

Ik heb één lijfspreuk die mij altijd weer kracht geeft, omdat ik weet dat sommige dingen moeten gebeuren om verder in het leven te komen en je doel te bereiken. Wij zien het grote geheel niet, maar achteraf wanneer je denkt aan die vervelende, pijnlijke, verdrietige periode, dan weet je dat het goed was………

Het kan zo negatief niet zijn of er komt iets positiefs uit!

Probeer deze te aanvaarden en je vertrouwen in de toekomst zal groeien.