Verbinding met het onbewuste

Het Simpson Protocol is een zeer succesvolle methode waarbij een echt sterke verbinding met het onbewuste tot stand wordt gebracht. Het onbewuste kijkt naar het geheel dat wil zeggen op mentaal, fysiek, spiritueel emotioneel en mentaal niveau. Je zou kunnen zeggen dat het een holistische hypnose is. Holistische betekent: “kijkend naar het geheel”.

Deze methode heeft mijn hart gestolen omdat hij super krachtig en helend is. Ik ben ervan overtuigd dat je alles kunt aanpakken met dit protocol. Van allergieën tot depressies en trauma’s ook die waarover jij niet kan of wil praten! Want ook dit doe JIJ zelf. Mijn rol is jou op een zachte en liefdevolle manier te begeleiden net zolang totdat de kern van het probleem bereikt is en opgelost mag worden.

Ines Simpson (Canada)

Zij heeft ontdekt dat dankzij het bereiken van de Esdaile staat, de cliënt een fenomenale, krachtige en innerlijke verandering tot stand kan brengen.
Met dit protocol gaan wij op een discrete en veilige manier (praten hoeft niet, communicatie verloopt via ingestelde vingersignalen) een “probleem” op holistisch niveau oplossen. Inderdaad holistisch dat wil zeggen: op mentaal-, emotioneel-, lichamelijk- en zelfs spiritueel niveau.

Er worden ook geen suggesties gegeven. Jouw onbewuste of hoger bewustzijn heeft alle mogelijkheden in handen om het probleem los te laten. Mijn analytisch vermogen is echt te klein om de oplossing voor jouw probleem te vinden!

Onderschat de kracht van het onbewuste niet.

Het onbewuste zorgt voor miljoenen/miljarden lichaamsprocessen. Door op een positieve manier te communiceren met het onbewuste, kan veel positiefs bereikt worden. Het onbewuste reageert op een “trauma” en het activeert direct op orgaanniveau een “logische” verandering. Er is altijd een koppeling tussen lichaam en geest op alle niveaus.

Met andere woorden als het onbewuste kan zorgen voor een “ziekte”, dan kan het ook zorgen voor “genezing”. Het gaat hier niet over een schuldvraag, maar over hoe je zelf aan een oplossing werkt.

Wat als…….jij die verandering KAN maken!