Dit is een happy customer die het goed vindt dat ik dit stuk publiceer! Laat je inspireren en motiveren om ook te stoppen en maak een afspraak!

Thea van V.

Zoveel pogingen om te stoppen, die pogingen daar ben ik echt een professional in geworden maar in sommige dingen wil je geen professional zijn. Dus stoppen met roken via acupunctuur, lasertherapie, colt turkey, 3 sigaretten per dag en de rest van de niet werkende methodes.

Wat je ECHT niet moet doen is stoppen met roken door middel van pleisters of een E-sigaret. Wist je dat de pleisters en de vloeistof (nicotinedrap) in de sigarettenfabriek gemaakt worden? Er is maar 1 fabriek die deze spullen verkoopt! En wat doen ze erin? Een heleboel… precies, inderdaad een heleboel verslavende chemicaliën en nicotine! Zelfs al wordt beweerd dat er geen nicotine inzit! Dus de verslaving/gewoonte blijft!

Dus de middelen die je moeten helpen om te stoppen met roken zorgen er alleen maar voor dat het monster in je hersenstam blijft leven! (Quote Simone)

Dus ik ben naar een hypnotherapeut gegaan en wat voor één. Wanneer je geaaid wilt worden moet je niet naar Simone gaan. Dit is een vrouw met ballen die weet wat zij doet, moet doen, en zorgt ervoor dat JIJ weer de regie van je leven oppakt op welke manier dan ook. Ik vertelde Simone dat ik steeds weer ging roken wanneer er iets gebeurde waardoor ik mij alleen voelde, en dat gebeurd nogal eens. Zij heeft daar ook meteen een trauma weggehaald! En daar ben ik haar heel dankbaar voor. Ik rook nu al driekwart jaar niet meer. Mijn vriend is gestopt doordat ik de hypnotherapie heb gedaan om te bewijzen dat je het ook zelf kan. Natuurlijk kan dat, maar ik kon het niet. Mijn vriend en ik zijn nu sinds vorige maand uit elkaar het leuke is dat hij weer rookt en ik geen enkele behoefte heb om een sigaret op te steken tijdens dit rouwproces. Nu snap ik dat Simone zei na deze sessie (1 sessie!) ben jij een NIET-roker in plaats van een EX-roker, dat is een heel verschil. Op dat moment begreep ik dat niet maar nu des te meer. Ik heb absoluut geen behoefte aan een sigaret en Ik kan het anderen heel goed zien doen. Ook helemaal geen moeite mee. Dat is zo fijn!

Maar het is wel zo dat Simone mij zo ‘geprogrammeerd’ heeft, dat ik dit erg goed kan relativeren en ik kan haar altijd bereiken wanneer ik het moeilijk heb. Dit is echt de nazorg die je nodig hebt! Wat vind ik het jammer dat ik het niet jaren eerder heb gedaan. Mijn dochter van 11 zegt dat ik een andere mama ben geworden. Je bent veel rustiger en blijer en ik vind je veel lekkerder ruiken.

Alle pogingen die ik heb gedaan gingen gepaard met zoveel bijverschijnselen dat je uiteindelijk wel moest gaan roken om er vanaf te zijn (nou ja, ik dan) want wanneer jij je echt niet lekker voelt en jezelf wijsmaakt dat die sigaret dat oplost dan steek je er 1 op. En dat helpt uiteindelijk maar 3 seconden, langer niet! Die bijverschijnselen heb ik niet en wanneer er één de kop op steekt weet ik precies wat ik moet doen (nee ik ga niet alles verraden).

Ik voel mij zo ontspannen en relaxed. Mijn huid is enorm veranderd en ik voel mij heel schoon van binnen. Top een aanrader ik gun het iedereen! Ik zou iedereen zeggen, doorzetten! We kunnen het! Het is zoveel prettiger zonder die troep!

Aan iedere stopper… heel veel succes en vooral begrip binnen je familie en vrienden!

Liefs Thea

Wil jij ook stoppen met roken?

Bij roken wint de verleiding het van het gezonde verstand.

Het is moeilijk om daar doorheen te komen. Onder hypnose wordt je op een veilige, snelle wijze, van het roken af geholpen. Er is slechts 1 sessie nodig om van jou een NIET-roker te maken.