Dit is een ultieme tool waarmee angst, trauma, PTSS, depressies etc. niet kunnen blijven hangen. Veel mensen in de tegenwoordige samenleving hebben te maken met deze problemen.

De meest geavanceerde technieken van NLP en HNLP, zijn samengevoegd met nieuwe en unieke technieken en hulpmiddelen die in de loop der jaren zijn ontwikkeld tot één mooie tool TCT.

Met TCT kan je levens veranderen en gebeurtenissen creëren op basis van echt verborgen bronnen en het grootste deel van het probleem – zo niet alles – oplossen in slechts één sessie. De positieve veranderingen die worden gecreëerd, blijven bestaan.

Dat gebeurt allemaal zonder de klassieke methode van hypnose sterker nog het kan zelfs met de ogen open worden uitgevoerd. Een zeer unieke en zeldzame methode.

TCT maakt alles gemakkelijker het (ver)werken van/met trauma’s – zelfs zonder in te gaan op de details van het daadwerkelijke trauma. De neurale netwerken in de hersenen worden tijdens de techniek gestimuleerd voor betere en levenslange resultaten. Daarnaast kan je krachtige bevrijding ervaren. Er ontstaan nieuwe inzichten en jouw kijk op het leven verandert.

TCT kan de klus klaren en de nodige veranderingen aanbrengen op basis van de eigen middelen van jou – zonder terugval of de mogelijkheid om het negatief opnieuw in te schakelen.

Ontwikkelaar van deze techniek, Martin Castor, heeft met meerdere variaties van trauma gewerkt, waaronder alles van oorlog en marteling tot seksueel geweld, incest, ongelukken en nog veel meer. Hij geeft toe dat hij gefaald zou hebben als hij al deze trauma’s had geprobeerd te analyseren of te begrijpen. En hij zou niet in staat zijn geweest om de verbluffende resultaten te creëren die mogelijk zijn met TCT.

Met TCT kun je op een pure manier met elke situatie werken – zonder details te kennen. Het onbewuste van de cliënt weet het allemaal, en dat is waar de genezing en bevrijding gebeurt.