• Vind jij een spiegel vervelend, kijk je liever niet naar jouw spiegelbeeld?
 • Ben je constant met jezelf in discussie over wat je wel en niet moet eten? En krijg je dan zoveel onrust en ontevredenheid dat jij automatisch gaat snaaien?
 • Eet jij dan vaak vanuit een emotie?
 • Heb jij het idee dat je totaal geen energie meer hebt, je futloos voelt en last krijgt van allerlei lichamelijke ongemakken? Altijd maar klaar staan voor anderen te druk om ook maar iets aan jezelf te doen.

Zijn de volgende gedachten op jou van toepassing?

 • Je hebt al een vermogen uitgegeven aan diëten.
 • Ieder dieet is weer geëindigd in teleurstelling sterker nog je bent zwaarder geworden.
 • Shoppen met je vriendinnen doe je liever niet want jij moet naar de grote maten winkels.
 • In een pretpark wacht jij op een bankje en past op de jassen omdat je niet in de stoeltjes
  van de attracties past.
 • Je ziet nu al op tegen de stranddagen omdat je dan weer gedwongen wordt om te
  goochelen met omslagdoeken, bloesjes en je badpak zodat je jouw lijf zoveel mogelijk kunt
  verstoppen.
 • Op feestjes heb je het gevoel dat iedereen let op wat jij eet.
 • Je bent een kei in het verstoppen van eten en eet wanneer je alleen bent.
 • Je gaat gebukt onder het gewicht “tussen je oren” want dat weegt zwaarder dan wat de
  weegschaal daadwerkelijk aangeeft.
 • Jij bent ervan overtuigd dat niets jou meer kan helpen je hebt al zoveel geprobeerd!

Geloof het of niet maar jij hoeft niet meer te worstelen met diëten. Er is een blijvende oplossing die zorgt dat jij moeiteloos kunt afvallen. Want wij hebben inzicht gekregen hoe ons brein werkt en de kracht van hypnose ontdekt. Het is nu mogelijk om een echt werkende maagband te installeren met alle voordelen van een normale maagband maar zonder de daadwerkelijke operatie!

Ongeveer 50% van de mensen heeft baat bij een maagband. Bij de virtuele maagband is dat 82.3% omdat er geen risico’s aan verbonden zijn. En je kunt direct beginnen. Bij een normale maagband moet je eerst een traject van een paar maanden in om te zien of je geschikt bent en of je niet te zwaar bent voor de operatie. De virtuele maagband is dus een stuk effectiever je hebt hem direct en deze maagband heeft geen slachtoffers!

Ik heb al veel prachtige vrouwen en mannen succesvol mogen helpen met het resetten van hun mindset waardoor zij moeiteloos kunnen afvallen.

Dit traject bestaat uit 5 sessies.

In één van deze sessies gaan wij op zoek naar het waarom van jouw overtuiging om constant met jezelf en je gewicht in gevecht te zijn. Waar is dat begonnen, waar komt dit vandaan?

Waarom steeds diëten, methodes en producten proberen waarvan je weet dat ze toch niet werken? Het maakt alleen maar dat je gaat jojoën de kilo’s erbij komen. En dan hebben wij het nog niet over je zelfvertrouwen gehad. Dit is een unieke en waardevolle oplossing en uniek in Nederland! De drukte in je hoofd maakt weer plaats voor rust en positieve gedachten.

Inmiddels heb ik al heel veel prachtige vrouwen en ook mannen succesvol mogen inspireren naar het resetten van hun mindset en met moeiteloos afvallen. En daar word ik zelf ook heel gelukkig van. Geen wonder dat ik dit nog heel lang, en heel veel wil blijven doen!
Er zijn wel een aantal regels. Wanneer jij kiest om het traject te gaan doen dan moet jij, de eerste periode bijhouden wat je eet. Dit is een stukje bewustwording.
Ook moet je elke dag naar een mp3 luisteren, dit is een mega krachtige ondersteuning in jouw traject.

ZULLEN WE KENNISMAKEN?

Wil jij ook ontdekken hoe je moeiteloos afvalt? Klik op de knop om zelf je eerste sessie in te plannen.

Wat kan het voor jou betekenen?

Een verlichting van je lasten lichamelijk en geestelijk. Dit traject wordt op jou afgestemd. Wat heb jij nodig, wat is voor jou belangrijk.
Je eventuele drang naar perfectionisme en controle vermindert.

Nieuwsbericht op linda.tv:

“Lucienne viel kilo’s af nadat ze onder hypnose een ‘virtuele maagband’ kreeg”

Het lijkt wel een sprookje: een maagband plaatsen en afvallen, zónder dat er een ziekenhuisbezoek aan te pas komt. Toch kan het echt, meent hypnotherapeut Simone Visser (54). Lees het bericht verder op lindanieuws.nl.