Acces Bars ® een vederlichte massage van het hoofd

Stel je voor, je hoort iemand vragen kan je mijn bars laten lopen?
Huh? Is het eerste wat je denkt wanneer je dit hoort of leest.
Dat geloof ik graag want het is een rare vraag wanneer je niet weet waar het over gaat. Mocht jij ooit die vraag krijgen twijfel dan geen moment en zeg direct JA!
Kan jij je nog herinneren wanneer jij de laatste keer volkomen relaxt was?
En vooral dat jij je totaal gekoesterd en verzorgd voelde?
Met een behandeling Access Bars kan je precies dat gaan beleven.

Gary Douglas (Verenigde Staten)

De methode van Access Bars is ontwikkeld in de Verenigde Staten. De grondlegger Gary Douglas, bereikte een punt in zijn leven  waarin hij het gevoel had dat het leven niet meer voor hem  werkte. Na een lang traject waarin hij van alles heeft gehoord, gezien, ervaren en uitgeprobeerd, kwam hij op de Access Bars terecht. Sindsdien zijn er veel mensen behandeld met de Access Bars. Zij ervaren weer hoe het voelt om zichzelf te zijn. Het gemak waarmee je dingen los mag laten, wat al die tijd lichamelijk en geestelijk geblokkeerd was is onbegrensd.  Alles wat zo’n pijn doet, alles wat je niet los kan laten, mag gewoon losgelaten worden.

Door het vederlicht aanraken van bepaalde drukpunten wordt als het ware de reset knop geactiveerd zodat alles in je meridianen, energiebanen en het energieveld weer ruimte krijgt voor plezier en vreugde. Jij ervaart weer rust en ruimte jij  mag en kan jezelf weer voelen én vooral jezelf zijn.

De Access Bars zijn drukpunten (32). Deze drukpunten vormen energiebanen door en om het hoofd. Al je overtuigingen, gedachten, emoties en ideeën liggen hierin opgeslagen. Elk drukpunt staat voor een bepaald aspect in je leven, denk aan: lichaam, controle, vreugde, verdriet, dankbaarheid, etc.
Tijdens een Access Bars sessie worden jaren van beperkingen, vastzittende emoties, pijnen en intense vragen losgelaten. Het is een prachtig, zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen. Access Bars heeft al veel mensen geholpen met meerdere aspecten van hun lichaam, ziel en geest.
Die veranderingen dragen bij aan *het verbeteren van kwaliteit van leven* (* dat is mijn persoonlijke stokpaardje). Denk hierbij aan bijvoorbeeld: Slapen, gezondheid, gewicht, geld, seksuele problemen, relaties, angst, verlangen, stress, etc.

Hoe ziet een Access Bars behandeling er uit?
Wij drinken eerst een kopje koffie of thee. Dan leg ik uit wat je ongeveer kan verwachten. De behandeling bestaat uit diverse drukpunten voornamelijk op het hoofd, dit zijn verschillende aanrakingen. Bij iedere aanraking worden andere drukpunten behandeld.
De meeste mensen ervaren een intense ontspanning en rust tijdens en na deze behandeling. Wat ik vaak hoor is dat mensen zich vele malen lichter voelen alsof er een last van de schouders af is. Laat oude patronen los en geef jezelf weer de kans om jezelf te voelen, en een nieuw begin te maken in je dagelijkse denken en doen!

Zijn er bijwerkingen?
Het ergste wat je kan overkomen is dat je een lui en verwarrend gevoel ervaart. Wat is er gebeurd?
Daarna zal je merken dat de bijwerkingen alleen maar positief zijn. Je ziet alles net even anders. Een ander perspectief, je kijkt naar jezelf alsof jij jezelf voor het eerst ziet en het leuke daarvan is, je mag jezelf, je vindt jezelf aardig en leuk. Hoe kan dat? Lang zittende emoties verdwijnen ze worden als het ware door de energie van je eigen lichaam naar buiten geduwd. Ze zijn er gewoon niet meer! Je bent minder van slag, zielenpijn verdwijnt. Je maakt je niet meer zo druk en denkt meer in oplossingen. De oordelen over jezelf  zijn er niet meer, wist je dat deze oordelen sowieso van een ander zijn? Jij hebt ze gewoon overgenomen! Ook kan jij je energieker voelen, minder slaap nodig hebben en het kan zomaar zijn dat jij minder lichamelijke pijn ervaart. Prachtige bijwerkingen dus, daar doe ik het voor!