Wil je ‘stoppen met roken’? En voorgoed een niet-roker worden?

Het is mijn passie geworden om jou van het roken af te helpen! Waarom? Omdat ikzelf 43 jaar gerookt heb en mij echt niet kon voorstellen hier uit eigen wil mee te stoppen.

DUS WEL!

Tja, nu nog ben ik verbaasd maar ik ben echt van een roker een niet roker geworden. Het stukje ex roker hoef ik gelukkig niet mee te maken. Huh? Ja, ex roker, een ex roker is de persoon die zegt, jakkes wat stinkt die sigaret of mmmm ruik eens heerlijk ruikt die sigaret zal ik daar ooit aan wennen? Ik heb daar geen last van wanneer iemand rookt zie ik het niet, ruik het niet hindert het niet want ik ben gewoon een niet roker! Ik heb ook geen ontwenningsverschijnselen en ben ook geen kilo’s aangekomen.

Die kwellende gedachten en de behoefte aan een sigaret, heel veel trek in snoep, slaapgebrek een slecht humeur, de angst om kilo’s aan te komen, stress, hoofdpijn, verlies van concentratie, Herken je het? Dit zijn de redenen waarom je een ervaringsdeskundige in stoppen met roken bent. Je bent al zo vaak gestopt dat je precies weet hoe het moet maar het helaas niet voor elkaar krijgt.

En daar kan ik jou nu bij helpen. Ik zorg ervoor dat jij van al die dingen geen last hebt.

Wat een bevrijding!

Want ik werk volgens de methode die zichzelf al bewezen heeft en inderdaad met hypnose werkt. Jij stopt met roken in anderhalf uur tijd zonder enig probleem. Wie wil dat nou niet? Jij hebt het nu al zo vaak op eigen kracht geprobeerd of weet nu al dat je hulp nodig hebt.
Bij 97% van de rokers lukt het niet om op eigen kracht te stoppen met roken. Wie krijgt dan de schuld? Inderdaad, de “verslaving”. Maar roken is helemaal geen verslaving, het is gewoon gedrag. En gedrag kun je eenvoudig veranderen met hypnose. Easy!

Mijn programma stoppen met roken bestaat uit maximaal twee sessies. Via de mail vraag ik wat informatie die ik nodig heb om de sessie tot een succes te maken. De eerste en meestal enige sessie, duurt ongeveer twee uur. Wanneer een vervolgsessie (gratis) nodig is dan duurt deze anderhalf uur. Maar die tweede sessie is bijna nooit nodig. Het slagingspercentage is op dit moment 85% van mijn cliënten in één sessie! Zelfs de zwaarste rokers (60 sigaretten per dag) of de rokers die al 40 jaar roken!

Dit is echt een “no brainer” moet je hier echt over nadenken of doe je het gewoon. Een mooi cadeau voor jezelf en je gezondheid. En voor je portemonnee want reken maar eens uit:

Een gemiddelde roker rookt ongeveer een pakje per dag. Een pakje kost op dit moment 10 euro (en daar komt elk jaar iets bij) je paft dus nu al dik € 3.650 euro per jaar weg. Je hebt de kosten voor deze sessie binnen no time terug! Moet jij nu echt nog nadenken?

Nee toch? Samen gaan we het gewoon doen!