Soul Body Fusion® 

Een Soul Body Fusion® sessie is een makkelijke, snelle en krachtige energetische techniek om lichaam en ziel met elkaar te versmelten.

Je blijft maar worstelen met problemen, zowel fysiek als mentaal, zonder ooit de te weten wat de echte oorzaak van je problemen is: de verbinding tussen lichaam en ziel en het feit dat deze verbroken is (je loopt met je ziel onder je arm).

Het kost enorme veel inspanning om je ziel op een afstand te houden. Maar als je stopt met worstelen, gaat de weg naar de ziel vanzelf. – Dr. Deepak Chopra

We hebben allemaal een prachtige ziel, maar kunnen die soms niet volledig integreren in ons fysieke lichaam. We leiden ons leven met op halve sterkte, hierdoor zijn we niet in staat gezondheid, overvloed en welzijn te ontvangen wat wel ons geboorterecht is. De frequentie van onze ziel en de frequentie van ons lichaam zijn vaker niet dan wel op elkaar afgestemd. Dit is het gevolg van trauma’s, pijn, teleurstellingen en verdriet uit ons leven. We lopen als het ware met onze ziel onder de arm. We zijn niet volledig aanwezig en staan niet helemaal in onze kracht. Het lukt gewoon niet om iets echt voor elkaar te krijgen.

Soul Body Fusion® is ontwikkeld door Jonette Crowley uit de VS (www.JonetteCrowley.com).

Wil jij zelf Soul Body Fusion® leren om op jezelf en anderen toe te passen? Volg dan een Soul Body Fusion workshop.

Ziel en lichaam afgestemd
Soul Body Fusion® is anders dan bijv. Reiki, omdat er geen energie via mij overgedragen wordt. Met een Soul Body Fusion® sessie spreken wij de intentie uit dat je lichaam en ziel weer één worden. Ik faciliteer het proces en jouw ziel doet het werk het hoeft dus niet via mij zoals met Reiki het geval is. Wanneer je ziel en je lichaam als één geheel werken, is er geen gebrek en heb je toegang tot je talenten. Soul Body Fusion® werkt op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.
Met name voor kinderen en dieren is het heel effectief!

Soul Body Fusion® helpt je om je ziel volledig in je cellen te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht.
1 sessie is € 70,00 –  2 sessies € 135,00 – 3 sessies € 198,00 (ook online)

Voor meer informatie over Soul Body Fusion, zie www.soulbodyfusion.nl