Wel eens gehoord van Quantum Hypnose?

Door middel van deze hypnose sessie kan jij met de beste en krachtigste versie van jezelf in contact komen. Deze krachtige beste versie van jou heeft alle uitdagingen in het leven al overwonnen en kan jou helpen of de kwaliteiten geven die je nodig hebt op je reis. Je gaat met een op jouw sessie aangepaste intentie in een diepe ontspanning, trance oftewel hypnose. Je Hogere Zelf of Quantum Zelf laat je scènes zien met een boodschap of kan via jouw stem praten en je vragen beantwoorden.

Quantum en Wetenschap

Quantum Wetenschap opent deuren die nooit meer dicht gaan (dat wil je ook niet). Volgens de Quantum Wetenschap zijn er een oneindig aantal parallelle tijdslijnen, in plaats van één, wat de meeste mensen wel denken. Op die andere tijdlijnen leiden andere versies van jou, variaties van jouw leven. Variaties waarin je andere vaardigheden hebt ontwikkeld, succesvoller bent, gelukkiger of financieel onafhankelijk. Die noemen wij jouw Quantum Zelf(ven).

Deuren die opengaan

Deuren naar oneindige mogelijkheden van het Multiversum en de krachtigste versie van jezelf worden met een Quantum Tijdlijn Sprong geopend. Je gaat ontdekken dat je een 5-dimensionaal onsterfelijk multidimensionaal wezen bent. Deze kan zoveel meer dan jij je kan voorstellen. Ergens in de oneindige uitgestrektheid van tijd en ruimte is een andere versie van jou die alle hartenwensen heeft gerealiseerd.

Je denkt waarschijnlijk dat dit allemaal fantasie is, maar wat als alles wat je wenst al bestaat? Wat als er een methode is om dat leven moeiteloos aan te trekken? Misschien droomde je als kind dat je danseres, piloot of arts zou worden. Wat is er van die dromen terechtgekomen? Leef je je droom? Weet je waarom je op aarde bent?

Wat als één van je andere variaties andere beslissingen heeft genomen en nu een leven ervaart waar jij naar verlangt? Stel je voor dat er ergens in één van deze parallelle universa een andere jij wél datgene gevonden heeft in die partner waar jij al zo lang naar op zoek bent. Of dat er al een andere versie van jou is die financieel onafhankelijk is of een succesvolle auteur, topcoach of trainer is. Hoe zou je dat naar je toe kunnen trekken? Wat als ik je zou vertellen dat het niet alleen mogelijk is, maar ook heel gemakkelijk, door het maken van een Quantum Tijdlijn Sprong?

Wat als alles wat je wenst al bestaat?

Met Quantum Connection Hypnosis Technique (QCHT) kunnen we in contact komen met onze Quantum Zelf en ons ware potentieel en onze zielsmissie vinden.

Ontdekken kracht Quantum Hypnose

Roy Martina was 21 jaar toen hij door een bijna dood ervaring heen ging. 35 Jaar later kreeg hij de boodschap dat de Heilige Graal gevonden kon worden via hypnose. Hij onderzocht hypnose en was erdoor gefascineerd. Na een jarenlange zoektocht kwam hij ‘per toeval’ bij Dolores Cannon terecht zij gaf een workshop Quantum Healing Hypnose. Hij ontdekte dat de Heilige Graal Onze Goddelijke Vonk is. Onze Goddelijke Vonk is een oneindig goed geïnformeerd en krachtig aspect van ons waarmee contact kan worden gemaakt en waar wij mee kunnen communiceren.

‘Je bent tot zoveel meer in staat dan je je kunt voorstellen.’

Verschil Hypnose en Quantum Hypnose

Het is ondertussen overtuigend aangetoond, via duizenden sessies, dat je meerdere andere levens hebt geleefd. Daar kan je toegang toe krijgen door gewone hypnose, dit wordt regressie genoemd. Zo kun je oneindig blijven graven in het verleden om correcties uit te voeren, inzichten te krijgen, te geloven dat de oorzaak in het verleden ligt, je lessen leren, karma loslaten en vergeving van de mensen die je pijn hebben gedaan of die jij pijn hebt gedaan. Dit zijn cirkels die wellicht iets oplossen waardoor je er geen last van hebt. Maar het kan ook zijn dat je in een loop terecht komt omdat er iedere keer iets anders naar boven komt. Dat zijn eindeloze cirkels.

Bij Quantum Hypnose gaat dat anders. Daar kan je oneindige variaties op dit leven waarnemen, parallel aan onze lineaire tijdlijn. Oftewel alle variaties, alle keuzes, alle mogelijkheden van je potentieel wordt al beleefd in het Quantum veld, inclusief je beste leven waarin je het gelukkigst bent, de meeste impact maakt en waar je ervaart waarom je hier bent. Met Quantum Hypnose ervaar je dat je een Goddelijk kern hebt, die de antwoorden kan geven op elke vraag die je hebt over jezelf of het leven dat je leeft.

‘We zijn een spiritueel lichtwezen in een lichaam om als ziel ervaringen op te doen.’ – Milan Somers

Wet van resonantie

Eén van de wetten van de Quantumfysica is dat frequenties de blauwdruk zijn van materie en dat wij door onze frequenties te veranderen de wereld om ons heen veranderen.

Dus wanneer jij resoneert met de frequenties van overvloed, trek je overvloed aan. Resoneer je met de frequenties van iemand die een buitengewoon liefdevolle relatie heeft, dan zal jij iets vergelijkbaars aantrekken.

Maar wanneer jij resoneert met frequenties van armoede, depressie, eenzaamheid en boosheid, is dát de realiteit die je creëert om je heen.

Wat kan Quantum Hypnose voor jou betekenen?

Quantum Hypnose is de snelste manier om in een diepe trance te gaan.

Zelfs als je nog nooit gemediteerd hebt of in hypnose bent geweest, kan je vaak in een paar sessies al heel diep gaan en contact maken met een wereld die tot dan niet bereikbaar voor jou was.

Nog een voordeel van Quantum Hypnose is dat je kan ontspannen en je laten leiden door iemand die weet wat je wilt, wat jouw hulpvraag is en jou daarin ondersteunt.
Dit is de meest ideale manier om de oorzaken te vinden en antwoorden op jouw specifieke vragen te krijgen.

Je treedt met Quantum Hypnose in je genie-zone: daar waar jij van nature excelleert. Waar je alles wat je wilt zijn, feitelijk al bent. Ben jij er klaar voor om het leven te leiden waarvoor jij op aarde bent gekomen? Je zielsmissie te vervullen?

Quantum Hypnose Sessie (Individueel)

Quantum Hypnose Sessie (Groepen)

Verbind je nu met je ideale  toekomst. Alles wat jij wilt, is er al. Je hoeft je er alleen maar op af te stemmen. Maar hoe?

Met Quantum Hypnose stap je in jouw meest authentieke en krachtigste vorm. Om contact te maken met de toekomst die je voor ogen hebt. En die toekomst heden te laten worden.

Je Quantum Zelf kan via jouw stem communiceren en jouw vragen beantwoorden.

 

Wil jij het ook meemaken?

Quantum Hypnose sessie

+/- 90 minuten

live of online

Investering € 150,-

Ja dat wil ik

 

 

Verbind je nu met je ideale toekomst. Alles wat jij wilt, is er al. Je hoeft je er alleen maar op af te stemmen. Maar hoe?

Met Quantum Hypnose stap je in jouw meest authentieke en krachtigste vorm. Om contact te maken met de toekomst die je voor ogen hebt. En die toekomst heden te laten worden.

 

 

Wil jij het ook meemaken?

Quantum Hypnose groep sessie

Inloop 19.15 uur

19.30 – 22.00 uur

Investering € 68,- p.p.*

*koffie/thee en water inbegrepen

Vraag naar de eerstvolgende datum of organiseer je eigen groep ???? dan spreken wij samen een datum af.


Ja dat wil ik

Quantum Hypnose strippenkaart 

Quantum Hypnose strippenkaart groep sessie

5x Quantum Hypnose sessie

+/- 90 minuten per sessie

live of online

Investering € 700,-

 

Ja dat wil ik

5x Quantum Hypnose groep sessie

Inloop 19.15 uur

19.30 – 22.00 uur

Investering € 275,- p.p.*

*koffie/thee en water inbegrepen

 

Ja dat wil ik