Coaching voor bedrijven

Waarom is dat handig?

Interne conflictsituaties, stress op de werkvloer, agressie van lastige klanten naar uw medewerker die daar niet mee om kan gaan. Dit komt uw organisatie en werknemers niet ten goede. Uw bedrijf is er bij gebaat wanneer de werknemer(s) goed in hun vel steken en daardoor gemotiveerd zijn en blijven.

Door middel van coaching en waar nodig een gedeelte hypnotherapie zorgen wij ervoor dat uw werknemer weer op volle kracht vooruit kan en zin krijgt om weer zo snel mogelijk aan het werk te gaan.

Wanneer kan het uitkomst bieden?

Dit kan in verschillende situaties. Coaching/hypnotherapie kan gericht zijn op individuele werknemers, maar ook op een groep of afdeling.

*        Privésituaties
Er zijn altijd werknemers die een scheiding, verlies, ziekte, of trauma doormaken.
U kunt uw werknemer met coaching/hypnotherapie hierin ondersteunen.

*        Omgaan met onzekerheid, weerstand, stress of agressie
Onzekerheid, stress, weerstand of agressie op of rond de werkvloer kunnen ervoor zorgen dat uw werknemer niet lekker in zijn/haar vel zit.
Coaching/hypnotherapie kan hierbij helpen om de mensen wat assertiever te maken. Hierdoor verminder je ook direct de stress.

*        Herstellen van een Burn-out
Wanneer een werknemer met een Burn-out geconfronteerd wordt is het een noodzaak om zo snel mogelijk te starten met het
coaching/hypnotherapie traject.

De ervaring  leert dat wanneer er zo snel mogelijk gestart wordt uw werknemer binnen een driekwart jaar weer volledig aan het werk is!

Werkwijze

Er wordt direct een Intake gesprek gepland. Tijdens de intake stemmen wij samen met u af wat de specifieke hulpvraag van u en uw medewerker is.
De trajecten worden op maat gemaakt. Ieder mens is anders en heeft een andere benadering nodig.

Vraag vrijblijvend een offerte of kennismakingsgesprek aan.
Via de mail: [email protected] of telefonisch op 06 268 90 227